Ndlahom Gak Iso Renang

Muntiyadi bingung nggoleki bojone. Mari munyer-munyer sepedaan, akhire ketemu. Muntiyadi kuaget, tibake Romlah lagi ndhodhok ndhik tengah lapangan. Waduh sempel wong iki, pikire.

Seko pinggir embong Muntiyadi mbengoki bojone.

“Ooooiii !!! Laopo kon ndhik kono dik” jare Muntiyadi ambek bengok-bengok.

“Lho sampeyan gak kethok tah, aku lagi numpak perahu nang tengah segoro” jare Romlah.

“Waduh dik, mulakno wong ngarani awakmu ndlahom, wong kelakuanmu pancene koyok ngono. Ayok ndhang mulih, ojok ngisin-ngisini aku” jare Muntiyadi emosi.

“Gak gelem aku cak, wong aku lagi enak-enak golek iwak ” jare Romlah.

“Mulih tah gak !!!” jare Muntiyadi muntap.

“Gak gelem!! ” jare Romlah.

“Tak gibheng lho yo !!!” jare Muntiyadi.

“Rinio lho lek wani !!” jare Romlah.

“Oo… saking ae aku gak isok renang”

*nadhif hanya sedang kumat, makanya postingannya jd ga karuan kaya gini. maaf utk mereka yang tdk mngerti bhs jawa.

~ by ahmad nadhif on May 1, 2008.

One Response to “Ndlahom Gak Iso Renang”

  1. cerkak apik bos… iso kanggo tulodho kanggo sing liyane…

    >> dadi tulodho kanggo pasangan sing kurang bahagia?😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: